Resultaten voor kapper faces eindhoven

kapper faces eindhoven
Openingstijden Faces Kappers B.V. Clausplein 2 in Eindhoven.
Faces Kappers is een kapperszaak gevestigd in Eindhoven met een passie voor haar! Modern, hip of klassiek? Of juist zin in een nieuwe kleur? Een spannend effect? Wat je smaak ook is, Faces Kappers creëert de perfecte look die bij jou past.
koelkast
Faces kappers Startpagina Facebook.
Contact Faces kappers on Messenger. Kapper Schoonheidssalon Massageservice. Openingstijden: 900: 2100.: Gaat over 10 minuten open. Antoine Pour Toi. ED Eindhovens Dagblad. Kapperszaken in Eindhoven. Plaatsen Eindhoven Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging Spa Massageservice Faces kappers. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.
kapper
Faces Kappers, de kapper in Eindhoven! Bezoek Onze Site!
De kapper in Eindhoven! Faces Kappers bestaat al bijna 25 jaar en is in Eindhoven en omgeving een begrip. Of je nu voor modern, hip of klassiek gaat, bij Faces doen wij je haar met overgave en passie! Regelmatig worden workshops en trainingen gevolgd, waardoor de stylisten altijd up to date zijn van de allerlaatste trends.
SEO checker
Home Faces.
De eerste zondag van de maand zijn wij geopend van 1100: tot 1600. Faces K appers is al zesentwintig jaar een begrip in Eindhoven. Van stijlvolle chique tot een hippe snit, onze ervaren haarsty listen ontvangen u met zin. Ze leven zich in in uw wensen en geven u een passende look die uw uitstraling versterkt.
Faces Kappers B.V. in Eindhoven Kapper Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Faces Kappers B.V. is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Faces Kappers B.V. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Informatie over Faces Kappers B.V. Faces Kappers is een kapperszaak gevestigd in Eindhoven met een passie voor haar!
Faces Kappers Eindhoven WieWatHaar WieWatHaar.
Ik ben vandaag voor het eerst bij Faces in Eindhoven geweest. Met weinig woorden kon de aardige dame Kim mij het kapsel geven wat ik graag wilde. Heel behendig de folies ingezet, en een prachtig resultaat! Het is lang gelede dat ik tevreden was over een meer.

Contacteer ons