Zoeken naar afro kapper eindhoven

afro kapper eindhoven
Lynsey en Imro's' Hairdesign.
Welkom bij Lynsey Imro's' Hairdesign. Wij zijn een allround kapsalon, u kunt voor iedere behandeling die u wenst bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in Europees, Aziatisch Afro haar, ook gespecialiseerd in hairextensions hairweaving. Wij zijn een salon met meer dan 35 jaar ervaring in het kappersvak.
kappers
Home.
5612 CK, Eindhoven. Reserveren / Contact. 06 8787 9791. Afro / Europese kapsalon., zonder en met afspraak. Kapsalon dames, heren, kinderen / Afro / Scheren met mes / Creatief met kapsel / Knippen / Tangen / Verven / Haren Verlengen / Weaven Synthetic hair / Human hair / Peruviaan en Braziliaans haar /.
management
Mixt-Colours Over ons.
Er was veel vraag naar een professionele Black Hair kapsalon in Eindhoven en daar wilden wij iets aan doen. Heel bijzonder is, is dat het een salon betreft waar alle lagen van de verschillende culturen in Nederland hier bij elkaar komen.
LED Lampen
Mixt-Colours.
Black hair in Eindhoven: Boek direct online! Treatwell.
Resultaten inclusief: Afro, Box Braid, Curl, Relaxen, Wigs. Victoriyes Beauty Lifestyle. t Hofke, Eindhoven. 4.6 10 reviews. Victoriyes Beauty LIfestyle in Eindhoven is een multiculturele salon en biedt een ruime keuze aan nagelstyling. Zo kun je hier terecht voor mooie acryl en gelnagels, verzorgende manicures, gellak en nail art.
AFRO HAIR BEAUTYSALON.
Kom snel langs. Afro Hair Beautysalon. Afro Hair Beautysalon is een kapsalon gespecialiseerd in Afro Amerikaans haar en in beauty. Wij zorgen voor de hairstyle die bij u past. Van moderne, trendy coupes met extensions tot vlechtjes, dreadlocks, cornrows of rasta.
Black hair barbershop Eindhoven Next Best Barber.
Laat je nu knippen bij Next Best Barber, de beste barbershop in Eindhoven! Kapsels met een hoofdletter K. Wij zijn tijdens onze kapper carrière al heel wat verschillende soorten haar tegengekomen. Daarom kunnen wij jou als geen ander helpen bij het knippen van je kroeshaar of afro haar.
Stylez by Nancy Startpagina Facebook.
Geeft doorgaans antwoord binnen een paar uur. Contact Stylez by Nancy on Messenger. Kapper Huidverzorgingsservice Schoonheidssalon. Lynsey Imro's' Hairdesign. hart for her Grave. Verloskundige Groepspraktijk Helmond. Centrum voor zwangerschapszorg. Kapperszaken in Eindhoven. Plaatsen Eindhoven Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging Schoonheidssalon Stylez by Nancy.
Afro kapper Eindhoven Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Het hoofdkantoor van de grote multinational Philips is in Eindhoven. In de stad Eindhoven is ook en universiteit, de Technische Universiteit Eindhoven. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Eindhoven, die ook te vinden zijn in de rubriek afro kapper!

Contacteer ons