Zoeken naar kroeshaar kapper eindhoven

kroeshaar kapper eindhoven
Black hair in Eindhoven: Boek direct online! Treatwell.
In Eindhoven op zoek naar een goed adres voor een kwaliteitskapper of visagiste? Boek een behandeling bij Reflexx Kappers / Stylez by Nancy. Het professionele team is gespecialiseerd in Europees en kroeshaar/black hair. Voor visagie assortimenten voor zowel de blanke als de donkere huid, bruidsarrangementen en photoshoots zit je hier ook goed. De haarprofessionals werken met producten van Fudge, Paul Mitchell en DOOP. Kroeshaar föhnen en tangen. Kroeshaar wassen, föhnen, tangen en knippen.
kappers
Wat-Mooi Kapsalon, visagie en wellness.
Hierbij maak ik een analyse van uw wensen en uw haar en adviseer welk kapsel het best bij u past. Door gebruik te maken van een ammonia vrije professionele haarverf van Oway zonder parabenen of ammonia wordt u op een vriendelijke en gezondere manier behandeld.
LED Lampen
Mixt-Colours.
liquid smoker
Home.
Of het nou gaat om een simpele knipbeurt of styling je kunt bij ons voor alles terecht. Met jarenlang ervaring in de kapperswereld knippen onze kappers en kapsters alle haartypes. KINDEREN TOT 12 JR. 06 8787 9791. 5612 CK, Eindhoven.
Mixt-Colours Over ons.
Er was veel vraag naar een professionele Black Hair kapsalon in Eindhoven en daar wilden wij iets aan doen. Heel bijzonder is, is dat het een salon betreft waar alle lagen van de verschillende culturen in Nederland hier bij elkaar komen.
Lynsey en Imro's' Hairdesign.
Dit knopen wordt met de hand gedaan waardoor de baan fijn en dun is en hierdoor dichter op de hoofdhuid ligt. De handgeweven stukken zijn ongeveer 50 cm breed. Met de juiste zorgen kan de handgeweven haarverlenging meermaals gebruikt worden over een lange periode.
AFRO HAIR BEAUTYSALON.
Omdat onze klanten tevreden zijn kijken ze steeds weer uit naar de volgende afspraak. Wij schenken bij Afro Hair Beautysalon veel aandacht aan de wensen van de klant. Wij passen onze behandeling hierop aan zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.
Black hair barbershop Eindhoven Next Best Barber.
Laat je nu knippen bij Next Best Barber, de beste barbershop in Eindhoven! Kapsels met een hoofdletter K. Wij zijn tijdens onze kapper carrière al heel wat verschillende soorten haar tegengekomen. Daarom kunnen wij jou als geen ander helpen bij het knippen van je kroeshaar of afro haar.
Home MyBlackHair.

Contacteer ons