Resultaten voor 10 euro kapper eindhoven

10 euro kapper eindhoven
Klacht over Tientjes Kapper? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Ik ging naar de knippen10euro.nl kapper bij het Nederlandplein in Eindhoven. Dat het goedkoop was en dat ik niet teveel moest verwachten voor 10 euro begreep ik wel. Er hing zo'n' onaangename sfeer, alsof de dame in kwestie donkerbruin/zwart haar.
kapper zonder afspraak
Team Kappers Eindhoven Nederlandplein Team Kappers.
Volg TEAM EINDHOVEN NEDERLANDPLEIN op Facebook om geen enkele deal te missen! Op zoek naar een goede kapper in Eindhoven? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Eindhoven, op het Nederlandplein. We werken zonder afspraak.
SEO
Zijenik.
Kapsalon Jacqueline in de metamorfose. Kapsalon Jacqueline is al 49 jaar een begrip in Eindhoven. Qua hairstyling gaan we altijd met de tijd mee en lopen we voorop in de trends. En nu is het tijd om zelf een nieuwe look te krijgen.
groepsaccommodatie brabant
Knippen10euro-nl.
En dat voor 10 euro! Hoe werkt het? Je wast je haar zelf voor je naar de kapper gaat. Zonder afspraak binnenlopen. Betalen gebeurt met pin, chip of creditcard, dus geen cash. Wat als je toch meer wilt? Als je wilt dat wij je haar wassen kost dat 495, euro. Knippen10euro, simpel toch? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Doorzoek de website. Doorzoek de website. Vanaf augustus wéér een vestiging open op de maandagen. Per 1 augustus kun je ook op de maandagen terecht bij de vestiging van knippen10euro aan het Nederlandplein te Eindhoven!
Leuke en betaalbare kapper in Eindhoven? Girlscene Forum.
Reactie 3 Gepost op: 22 februari 2010, 225637.: Ik weet niet of je een ov-kaart hebt maar dan kan je gratis naar Horst aan de Maas en daar heb je een super goede kapper en die vragen ook rond de 20/25 euro en je krijgt een super kapsel. Hier heb je de website van de kapperszaak. http//www.actuellehaarmode.nl/home.php: Dit is geen reclame. Horst ligt trouwens met de trein half uurtje van Eindhoven vandaan en dan moet je nog 10 minuutjes met de bus.:
Eindhoven: Knippen10euro-nl.
Home Vestigingen Eindhoven. Bredalaan 159 is geopend.: maandag t/m vrijdag van 9.00 18.00 uur. zaterdag van 8.30 17.00 uur. Nederlandplein 98 is geopend.: vanaf 1 augustus ook op maandag open! dinsdag t/m vrijdag van 9.00 18.00 uur. zaterdag van 8.30 17.00 uur.
Welkom bij Kokky's' Kappers!
U kunt al voor EUR 1500, naar de kapper! Binnenlopen zonder afspraak. Een afspraak maken is niet nodig, kies zelf het tijdstip dat u het beste past voor een behandeling in een van onze salons. Ook op maandag geopend. In tegenstelling tot veel andere kapsalons zijn wij ook op maandag geopend m.u.v. Bij Kokkys Kappers werken alleen gediplomeerde kappers. Zo kunnen wij de kwaliteit hoog houden. Kokky's' Kappers vestigingen. Pastoor van Spaandonkstraat 8, 4813 BS Breda. Telefoonnumer: 076 51 51 281. Leenderweg 291, 5643 AK Eindhoven.
Vestigingen: Knippen10euro-nl.
Eindhoven, Bredalaan 159. Eindhoven, Nederlandplein 98. Helmond, Zuid Koninginnewal 43a. Schijndel, Julianastraat 1. Doorzoek de website. Doorzoek de website. Bij knippen10euro zijn we niet telefonisch te bereiken omdat we druk zijn met knippen. Op deze manier kunnen we onze aantrekkelijke tarieven handhaven.

Contacteer ons